Senorita..finally, We went out for movies…

hye folks..

I am totally overwhelmed when he asked me out for movies. yeay! I’m too hunger for movies esp. Malay movies. Hey, jgn cakap aku kuno. I do LOVE Malay movies. serious neh! So, we went for midnight at the new GSC at the Dataran Pahlawan. Midnite movie tau. Dah kawen ni mestila nak tgk midnite. Dulu mane bleh babe..mampus kene marah ngan mak bapak aku. Nak tau ktorg tgk cite ape?

SUSUK

 Suke betol aku. The story line was good. I mean, aku pon tatau what was the jalan cerita and unpredictable. So, asyik dok tunggu2 ape jadi kat Ida Nerina aka Soraya or name glamer Suzana, and serious aku tak sangka yang Diana Rafar was also Soraya before dier pakai sosok keramat ituh. Tapi aku dgr sore ida nerina mcm pelik giler. Maybe diorg nak bagi effect, kater jerk penyanyi tp nyanyi haram mcm hantu. Aku tak tahan bile dier lepas cross jambatan, kan dier pantang tak leh cross air/sungai/laut..the moment dier cross..harusla muke dier tetibe meroyan. mcm cite ape ntah. aku dh tak ingat.  tp yg aku klakar rambut dier tetibe tukar mcm rambut david arumugam trimaa kaseeeyy tuh.. aduh duh…tergelak2 aku tgk. tp cite ni ade byk effectla jugak.. kire okla..lain dari yg lain.

Lepas tgk cite ni, tibe2 jerk aku terpikir..eh adekah celebrity sume memakan SOSOK..?? Klu ko bygkan..ko pakai susuk…tetibe ko terlupe ko tercross longkang kecik….mau tak meroyan org tgk ko!! muahaha..tetibe aku terbayang aku jadi mcm ida nerina tuh…ish..ish..nauzubillah..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s