Senorita…I’m not feeling well..

It has been sometimes since my last post. Me sungguh malas utk buat apa2 okeh! anyway, today when I woke up, I felt numb on my right hand and chest also feel very pain.. huhu then sometime the heart beating very fast. Huhu. It scares me ok. My friend ckp, I need to get some vitamins(iron , acid folic or so on)..aduh aku mmg tak bape gemar makan vitamin. Yeay, I’m not that discipline. Klu beli..ari ni makan esok makan lusa makan tulat dah lupe dan seterusnya smpi taun depan vitamin tuh berabuk dlm drawer..huhu..itula aku. Tp aku decide to see the doctor today. Tau nape? Since aku gtau my colleague yg aku tak feeling weell and bgtau diorg ape situation aku. Then dier nak check mata aku. Then dier check..dier ckp kurang darah. Hmm.. dah agak. Aku mmg kurang darah. Tuh yg lemah je ni. Tp aku nak konpem ngan doktor sat gi.. doktor masok petang plak. adei..lama lagi nak tunggu.

Ari ni nak pegi gym.. klu aku tak pegi aku rase lemah semcm..better aku pegi..at least ceria sket hari2 aku..huhu..

anyway, i want to post pics of the day. Ramai yg puji gambat ni sweet..hehe…sweet ke? tp aku pon suke ekceli….ehehe..sweet je.. hehe puji diri sendiri sape lagi nak puji..huhu,,

Sweet kan?hehe..matila puji diri sendiri lagi..aku sgt suka okey..pandai photographer aku ni..credit to mozabas weeding shooter, great shoot ok. sape yg nak kawen tuh sila silah okeh..byk lagi shoot yg best.nnt aku senang akan ku publishkan..hiks..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s