Senorita…layankan ajerlaa

Five times five plus one things you know or you might not know about me.

1. I am woman who pretty smart brain.. yacks!
2. I am sometimes a bit FUSSY..
3. Perfectionist to some area..
4. I count seriouslywhat people say about me,,most when they said harsh things about me..it may take years to conceal the hurt feeling.. uhuh..isn’t that bad?
5. I got a small eyes,
6. A small nose with a big round face
7. A sexy and thin lip..auuww
8. When I met people, people always said I have PRETTY & WHITE TEETH.. ahaks!! Diorg tatau gigi bawah aku amatlah berterabur..uhuk.. Harus lepas ni org nak tgk gigi bawah aku..
9.Aku sgt suka makan daging masak asam pedas…uhuh i loikee…
10. Aku suka nak menang ckp especially dgn suamiku..ehehe.. isteri x solehahkan?                    
11. Ex-bf aku meninggal pd tahun 2006 dn aku mimpi gigi aku patah on the day he passed away. Tp time tuh aku dh tade pape ngan dier pon.
12.Aku suke things yg kreatif, designing cards, multimedia, aku suke warna warni..when i see colours i feel sgt happy..serious..
13.Aku suke buat2 tau walaupn tak tau..ahahak..sgt fake ok.bab2 keje ok.aku tamau  org ckp aku tatau buat kerja. so bile dh2 buat paham nnt aku blajar camne nak overcome.
14. waalaupn aku bbuat2 tak tau, tp aku sgt suke bertanya….tp klu tanye tuh musti proffesional tau.
15. dulu aku suke pink, tp skang aku tak tau..hitam pon feberet aku.
16.aku berjaya turunkan berat bdn sbyk 10kg dgn bergym,diet n herbalife. aku pon tak sangka mission aku berjaya. Alhamdulillah.
17. Aku suke tgk movie melayu dr english movie. klu g tgk movie harus malay movie is my first choice. tak kira cite best ke tak..hahaha..
18. Aku suke feeling2 sorang2 tgk cite korea..aku tau korang pon same! muahaha..
19. Aku suke puji masakan aku sendiri..w/pon tak sedap..
20. Aku boley menangis dgn sendirinya dan senangnya dgn few person. Hanya 2 jer org je setakat ni.  sbb aku ni ego. takkan nangis depan org dgn senangnye.
21.aku suka counselling org tp tatau nak counsel diri sendiri..
22. aku nak sambung blaja lg..tp smpi skang blom apply2 lagi
23. aku tak tau nak mengarut aper lagi..aku suka menulis, tp malas nak update blog aku sendiri.
24. aku suke syok sendiri, cam aku tulih kt blog ni. cam ade je org bace, muahaha..
25. aku cepat bosan..jadi sila jgn bosankan aku..
26. aku suka senyum tunjuk gigi… dah cukup2 lah tuh.. aku tatau aper aku mengarot daaa…

Ini hanyalah tag utk aku tgk bape byk aku knal diri aku sendiri. ntahla byk nye aku merapu…adehaiiii…..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s