Senorita…Tragedy Part 3

Ni aku paste jalan tpt kejadian waktu siang.. lg 500 mtr aku dh nak smpi simpang h/way bertam… tgklaa kt tepi2 jalan tuh..bekas2 eksiden…

Tpt kejadian waktu siang…

Ramai org ckp tpt ni byk gile eksiden. Slalu eksiden mesti yg terok, atau mati. Nak2 ktorg lalu kol 1 pagi lak tuh. Mmg tak sesuailaa sgt. Pas2 ni..ktorg tak dibenarkan balek malam lagi. Dan aku masih lagi trauma tgk lampu keta byk2 waktu malam sbb aku teringat motor tuh rempuh keta aku..sbb time tuh aku nampak lampu dier je. especially kat selekoh..mmg aku trauma giler. aku asyik suh Mr Shah slow down je..wlpun dier bawak 40-60kmj jer…hmmm….

Temporary aku tak drive sbb tade keta auto transmission. hmmm….nasib nasib..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s