Telinga aku sakit…

Alkisah..aku beli skaff rambut yang 3=RM5 tuh.. and becoz of dier baru lagi… dier adalah sgt ketat tau tak?? aduhai…..

so bile aku pakai…aku rase cam telinga aku kene ikat ngan skaf tuh. And korang tau tak? pakai skaf tuh..tak smpi 2 jam…. tetibe jerk aku rase berangin jerk dlm tudung…nak tau nape?? skaf dh jatuh daaa…

Kadang kat seat keta, kat kusi opis aku, merata laa… aduhaiiii…  aku geram sgt pagi td aku gune kaki nak longgarkan dierr… dahtu gune tangan tamau llonggar2 jugak..haa hambik sebijik..kaki aku bagi!! huhuh..

sib baik Mr Shah tak nampak.  Kang dier pelik lak.. apehal la bini aku ni meroyan..

and skang ni sbbkan skaff yg sgt tuuut itu…kat area aku tindik kt telinga tuh cam ade kelenjar…tekan2 sakit, tp takde nanah ke air ke…geram aku..asyik dok picit je..tp hasilnyaaa… hampeh sekali!!!

okla sekian luahan hati aku utk ari ni……….sorryla takde visual penat aku search kt tenet gambo anak tudung tuh..tade pon!!🙂

 

anyway, me is doing well today. Tgh dok pikir ape nak masak utk dinner kang dgn erti kata lain..mencarik resepi kat mesra.net  huhuhu…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s