Diet..diet..

Hye ya!

My desire to eat semakin menjadik2..sejak masok 2nd trimester ni.. berat aku naik dgn drastic giler… mcm disease plak! huhu..

last week aku cam biasa pi monthly check up..

and ..nurse dah bising2 sbb berat aku naik 3 kilos in 1 mth++.. so dier bg aku 2 weeks utk tgk berat aku..so the other check up is nxt wk monday…and klu still naik..meaning aku kene minum air gula…. yeewwww……

and…too bad, aku tak leh control my appetite to eat.. aku rase makin menjadik aku makan.. adehai..camano nie…klu tak makan sian my baby..

anyway, it is not me yg craving tau..the baby ok..baby inside my tummy ni.. nak makan mcm2… after dinner..mesti crave for ice-creamla..buahla..coklatla..anything sweet. Kadang2 time lunch, after makan nasi campur, aku beli waffle (coklat+peanut butter) huhuhu…..

camane ni..aku tamau minum air gula.. ade 3hari plus sblm check up.. nak maintain camane ni…

asyik LAPARRR jerr!! adoilaaa……………..

Baby, if mummy diet boleh tak? ke baby nak minum air gula? huhu…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s