Belated belated birthdayy lolll…

dscn1796e

Huhu..

time CNY holiday adalah jatuh bersamaan bufday bapak mentua ku ituhhh…

so we had a kecik2 celebration with my mil cooked bihun goreng yg super duper yummy plus air sarsi sbb aku ngidam giler nak minum air sarsi. So we bought kordial sarsi yg kecik jer.. tp satu hari tuh abih…bukan ramai nau jemputan..hanya kami2 sekeluarga… ekceli birthday adek ipar aku bape hari awal dr my fil..so we all combine kan jer..alang2 kang kata luperlak kang…

Happy birthday abah!..Moga panjang umur n dimurahkan rezeki. Rezeki cucu..~~ wuhuuu…

After dh kenyang sume makan..baru la kuar cake.. chocolate indulgence, ktorg pi beli kt secret recipe. Pheh! sedap giler..tp makan byk2 muak daaa… (tgkla ape aku makan..mane tak naik badan…huhuhu)

Umur pak mentua aku bukan 50 yer..ktorg malas nak bubuh lilin kecik2 tuh byk..jadik amek yg besar tuh ade 5 jer… aku rase 57 kot! eh ontahla..den hentam jer.. lupe ah!! maap abah…

Sessi suap-menyuap mak mentua ngan pak mentua aku…

dscn1805e

Tgk tuh…misai pak mentua aku!! ekekekeke…..

dscn1804e

Malas nak load gambo byk2..dlm byk2 gambo ni jer yg interesting..ekekeke…

p/s: esok mak cuti nyah!!! biasela klu company ala ala nak bankrup ni.. asyik cuti jerk manjang..sib baik esok cuti berbayar..huhuhu…

One thought on “Belated belated birthdayy lolll…

  1. hud.. ko keje kat company apa ni yg nak bankrup. tp tu la ngan krisis dunia ni banyak company tutup sbb bankrup..

    p/s: wah romantik gitu pak nagn mak mertua hang… sila amek teladan ok. =)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s