Cute Award

Rules:
1. Copy badge “2008 Cute’s 3logger Award” di bawah untuk diletakkan di blog anda

2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda

Award adalah from Izan, kawanku yg amatlah tinggi segalah yg ku kenal sejak form 4 lagik.  Thanks izan!! Dah lama tak jumpe si izan ni..aku igt lepas abih skolah, ktorg pi sama2 amek result spm kan izan kan? naik keta sapa aku tak igt dah. Pastuh dh msok kolej..tak jumpe dah n tak kontek pon..smpilah terjumpa kat pudu. time tuh aku igt aku nak fly dah. then jumpe again kt bumi Rome jadik tourist guide ktorg. tp time tuh izan tak kenal kan aku ngan mirko pon.  ekekekek.. biler nak dpt baby ni izan? mesti comel giler anak ko? tetibe okeh akuuu…

3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya.

1.  Lately aku suka makan.. yg manis2 , creamy2..mcm ice cream, cekelat, kek n aku rasa cam kepingin buah durian ahhh

2.  Aku rasa aku ni emotional jugak orgnye… aku raselaa

3. Hobi aku adalah menjadi MALAS

4. Fakta yg dh terang lg bersuluh..I am a Mummy To Be!huhu

5. Aku tak suka ngan keja2 aku skang ni. B.O.R.I.N.G!! Tolonglah aku tak mau mengadap coding2 ni lagi..

6. Aku adalah skang tgh menanamkan kegemaran suka kepada buah-buahan dan sayur-sayuran

7. Aku skang ni tgh sakit kaki sbb kene simpul biawak! korang tau ke tu ape…  huhu

8. Esok adalah hari aku bermalasan kat umah seorg diri… leh aku bergolek sakan atas katil smpi tghhariii!! huhu…

9. Aku suka mende yg creative2..

10.  Aku tatau nak masak ape utk dinner ni…

4. Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda.

– Sape2 yg nak..silakan yer!… sila2 nasi tambah byk lagi kt blakang.

 5. Jangan lupa untuk melawat blog mereka dan meninggalkan komen yang menyatakan“anda telah di tag.

– tak berkenaan..

2 thoughts on “Cute Award

  1. mummy to be!!!!
    hud.. simpul biawak tu apa weh??? asal aku negok minah2 saleh kat sini tak de problem pun kalau mengandung. takut la nak ngandung weh.. not ready yet!!

  2. izan…simpul biawak tuh adalah kaki cramp laa…eheheh…tuh bahasa aku blaja time skolah dolu2..ekekek.. alaa biasalah bila ko pregnant mcm2 la ko rasa…agaknye hormon2 terlebih kuar or maybe perasaan yg over bile dgr cite2 org..ekekeke….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s