Latest Me…

Untuk tidak menghampakan… heheh

dscn1810e

See…tuh baru tang muka jerr..

jap ehh…

..

…. tadaaa…….

dscn1813e

nampak perut ku…bulattkannn!!

lagi lagi…

caution: ini adalah pose paling skemaaa! berdiri tegaakk sambil menonjolkan baby ku..kan ape…dier pon nak amek gambarr!!

untitlede

Baby, say cheese. You’ve been caught on camera!!

Last but not least…mestilah dgn Mr Shah..kasik glamer!!

dscn1811e

 

wokeh… itu shj.

huhuhu…

happy weekend babesss!!!

p/s: Tak sabar tunggu sabtu ni..my mum in town!! huhuhuhu…. bwk rombongan cik kiah ke melaka.

5 thoughts on “Latest Me…

  1. hud… ko ni selalu dok ckp kuat makan la apa la.. tp bdn ko maintain je. kalau mengandung tu biasa arr berat badan naik. tp ko ttp steady… mana ada gemuk pun..

  2. izan,
    yeke…abih tuh nurse kt spital tuh lebeh2 dah sound aku…nxt week aku kena wat MGTT test sbb berat naik byk sgt… hehehe..

    siat aka kak long,
    baju ngandung besar2 aa kak long..tuh ko nampak perut aku kecik.. tp aku pon rase cam kecik plak tgk kat gambo tuh.. ekeke..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s