About Giving Birth….

Last week, aku watched few videos from babycentre.  Videos of human giving birth.  Ade 3 videos, natural birth, water birth and c-section.

1) Natural Birth – looks sgt sakit masa concraction. His Her hubby helping her massaging her body to ease the labor pain.  And later after that, baby safely delivered. I saw that was amazing moment. Tetibe aku rasa mcm, I can feel it. 

baby1

Nampak tak? Kepala baby kat luar tuh.....

 

baby2

the baby on his way out to see his mummy for the very first time..

 2) Water Birth – sgt tenang and calm. Rase mcm senang jer how she delivered the baby.  Maybe the water tuh make us feel calm kot n easy utk contraction. Tp tataula whether kat Hospital kt Mesia ni praktik Water Birth. Mungkin ade, tp aku maybe tatau.

waterbirth

Water Birth is Not Safe, If You.....

waterbirth2

Pool for water birth

 

waterbirth3

huhuhu... censored sket!!

waterbirth4

Dah kuar...Baby dier agak kebiru-biruan kan??

 

3) C-Section Birth, which kena operate la jawabnye.  Tgk she didn’t feel sgt the pain like the natural one. Tp once after delivered, aku nampak cam she’s in pain, dgn wayar pelbagai kat muka n tangan. Klu c-section, normally ade special case like, baby besar, ade sakit like diabetes or darah tinggi or lain2 yg aku tak tau.

c-section1

Reasons for C-Section.....

c-section2

perut dibelah-belah...huhuhu

c-section3

baby sudah keluar...uwekkk..uweekk!!

Sorrylaa aku just dpt story-mory je kat sini.. ni pon leh print screen kan video tuh since dier tak leh link unless you all pi sendiri kat website www.babycentre.com and register, then you can find dekat link videos.

Aku saje wat research. Huhu. Its my first time tgk natural birth. Pheh!! Aku rasa time tuh sakit dh takde dah bile tgk baby dh kuar n start nangis. Can’t wait for that moment!! 3mths plus to go for us to unite….. =)

3 thoughts on “About Giving Birth….

  1. weh takut aku tgk yg normal tu…mcm nak jatuh dari katil pun ade tapi water bath cam paling cool la..eh no maksud aku paling tak sakit…

  2. hmm…tuhlaa, tgk water birth paling cool… mcm best tp gerun baby tuh… lambat nangis and mcm biru2 sket skin dier at first tuh.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s