Aku keTENSIan..

Byk nak diupdate.. I truly had a fun weekend and sgt2 miss the momentt.. uhuk..uhuk….

anyway, aku nak mengupdate, tp aku tgh tensi dgn task yg pagi2 aku dh dpt.  I hate developments, baru abih develop hardcore system,  maintaining pon dh mencanak aku sengsorang nak melayan user,  setahun pertama aku dok balek lambat smpi ke malam..smpi esok pagi balek opis pon pernah. Hmm… ni nak melayan system baru dr new customer. Aduhai…………………….

Aku dah rase sakit kepala dah ni. Dahla td dgr student mana tah pakai sandals  yg bunyiknye macam 88 org tgh turun tangga. Rupenye sorang jer tgh menggeletis turun tangga yang lain sumer budak lelaki yerr…. ish sakit telinga aku ahhhhh… keletak keletuk….  (mintak maapla adek mane tah td, tp bunyi selipar ko tuh mmg kasik bingit telinga dan hati aku yg tgh panas niiii)

 <<huhu..mcmla aku takde sepatu yg bunyi mcm haremm.. huhu, tp sekali jer aku pakai…klu dh satu bgnan dgr aku jalan..ape ke halnyeee!!!>>

Aduh..  aku tak tau ni preggy sickness ke, mmg aku pemalas ke… tp aku agak malas nak melayan coding skang ni. Kan best klu coding ni mcm buat karangan, reka je cite ape aku nak, compile, run teros jadik….. takyah nak if else if else.. while la.. feninnn…

ok..aku adalah dalam keadaan mamai……

 

the end..

2 thoughts on “Aku keTENSIan..

  1. ye, saya juga malas melayan coding dan ianya bukan disebabkan morning sickness.. Tapi disebabkan oleh saya memang pemalas…

  2. huhu.. tuh a pasal, ni malas bona ni!! apasal entah…… susah nak di’ungkeppp’ dgn kata2… uh, tetibe aku tingat kat UNGKEP ko…adehhh…sedapnya!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s