Pengembaraan bersama GENG…

Huhu.. Last Monday kan adalah cuti kannn? so after bangun pagi.. aku masak bekpes and lunch skali iaitu Nasi Goreng ajerrkk.. then Mr Shah helped me basuh baju and vacuum satu rumah..huhu..  habok2 kena sedut klu tak nnt, laki ku akan bersin dan selsema sepanjang hari… huhuhu..

After solat Asar, we all pegi ke Masjid Tanah menjenguk bapa n mak mertuaku.  And ada brg sket nak amek dr sana.. Then, my MIL beli itu PUTU MAYAM..  utk  minum petang. Sedap plak makan putu mayam.. aku tambah berkali2… huhuhu.. tp Mr Shah lagi berganda2 kali dia tambah.. Adakah kami sgt lapar? atau buruk lantak… huhuh.. maybe sbb hujan and we had only nasi goreng for brunch.. ahaha.. so ktorg la menghabiskan putu mayam itu.. sian srizal (adek Mr Shah).. tak dpt merasa sbb dia baru je balek .. masa ktorg dok pulun makan..  ekekeke..

Then, lepas tuh.. ktorg laju2 ke MBO Melaka untuk menonton cerita GENG..

wd_geng_meluncur

 

SO our pengembaraan pon bermulaaa… huhuhuhu, dh lama Mr Shah janji nak bwk tgk citer ni, tp we all asyik bz jer ngan event..so tak sempat nak melawat MBO. huhu…

Cite ini adalah sgt bestttt.. tp tak best sgt sbb time ktorg pegi tak ramai dlm cinema tuh.. yela cite ni kan dh lame dh tayang,  so sumeorg awal2 pon dh tgk.. so, Mr Shah ckp tak best sbb tak happening sgt dlm wayang..tp adelah jugak budak2 yg ikot sama gelak ngan ktorg tgk gelagat si upin dan ipin and rajoo ngan sapy nye… huhuhu..

TWO..eh TEN Thumbs UP utk krew2 LES’ COPAQUE.. mmg cite ni best gilerr. Hope adelagi next series of GENG soon.. mmg aku akan pegi tgk lagi punyerrrr… tak rugi wooo.. Akan RUGI klu TAK TENGOK..huhu.. tunggu dvd GENG plak kuar..  huhu..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s