Mengantuk..

Malam td aku tak dapat tido.
Pusing kiri pusing kanan.. alih2 alarm dh bunyikkkk…
aduhai.. rase nak letakkan je kepala and lelap sekejap, tp malangnya aku ada kerja due this Friday. And ade lagi issues masih belum dpt diselesaikan..

 

Ya ampunnn…. aku capek bonarrr…

Sudah cuti 3 hari, tp hari ni hari ISNIN..masih tak bersemangat and the worst is feeling sgt2 sleepyyyyyyyyyy………

adoiilaaa…..

4 thoughts on “Mengantuk..

  1. ni mesti baby punya pasal la yang maknya sleepy ni. aku yang tak de baby dlm perut pun sleepy jugak.. hahahahahaha. camana tu????’

  2. askz, yeke? huhu…. selamat berholidayyyy!! aku mmg suke klu bab cuti2 nehhhhh… nikmattt tak terkata!! jeless..jelesss….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s