Sakit Kaki

Hari ni.. aku tak tertahan sbnrnya menanggung sakit kaki ni.

Smlm before tido, aku dh  sapu ngan minyak panas and siap pakai socks lagi, tp hari ni.. aku nak naik turun tangga pon payah. Lama betul nak mengabihkan anak tangga ni.. satu satu aku turun. Dh mcm org tua… Ehehe..

Aku kadang2 lupe ade lift, sbb dh biasa ade tangga.. td baru teringat lift. So naik lift. Tp, kaki aku masih sakit lagi ni. Nak jalan pi beli makan pon malas. Hmmm…… kena tunggu tukang urut terbaikk aku malam ni. Heheh… Yang, ari ni jgn keja kuat2 sgt kat opis tau, malam kang nak kena urut mummy plak..!!

Bukan nak mengeluh, tp bile dh sakit tuh. Of coursela kan kita akan rasa sakit and nak senyum ape tah lagi. Baby.. I’m so sorry. For you.. i’ll survive. No matter how hard it is, I know that having you is worth it. I just can’t wait to see you dear!! 

Counting down.. 78 days to go = 2 mths plus.. !! Yeay….

3 thoughts on “Sakit Kaki

  1. teringat plak masa aku kecik2 dulu masa kat labuan cikgu aku dok sebelah umah aku, dia selalu mengadu sakit kaki. bengkak kaki dia aku tgk. dugaan org mengandung.. sabar2…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s