Leg Cramps a.k.a Simpul biawak

Selepas selesai mandi utk pergi ke kerja.. aku meng’aduh‘ disbbkan sakit kaki.. tapak kaki dh mula keras..dan aku plak gatal2 pegi kopek yg keras2 tuh.. rasela sakitkan. Now its the time to find a one size bigger shoe. Rase mcm tak muat je even size 6 sbb normally I can fit to size 5 0r 6. Hmm…. 

leg-cramp1

Skrg ni.. almost every night aku kene cramp, so before tido my dear Mr Shah akan helps me to sapu cream panas on my legs and puts the socks on. And almost everynite jugak aku kene cramp. Uhh.. sakitnye adoilaaa.. Hari ni Mr Shah tak ingat yg dier dh bangun malam td tolong tolakkan kaki aku. Aku rase malam2 sblmnya pon dier tak igt. Yerla.. it happened so fast! After dier dh tolak2.. my leg is already fine.  So, Aku agak dier pon tolak2 sambil tutup mata “mamai”.  And one more thing, bangun pagi mesti socks dah hilang… ha!ha! and aku totally tak  igt bile ntah aku bukak…huhuhu…

Tak larat rasenye bile malam2 asyik terjaga due to this.  Pakai selimut pon malas kan.. haa ambiklaa penangan!! Takpelaaa… 2 mths to go…. cannot wait to see my baby R.. (yeah!!its start with R) we have decided our baby name but not to reveal yet until our little R is borns. Hehehe…

6 thoughts on “Leg Cramps a.k.a Simpul biawak

  1. seksa gak kan ibu2 mengandung ni…

    yang pentingnya suami selalu berada di samping isteri disaat isteri perlukan dia. =)

  2. 🙂
    meh aku teke nama anak ko
    Rahmat?Ramli?Ramzali?Razak???<–jgn nama bapa aku..kehkeh..tkpe..rezeki lbey..Rahman?

    ke Rajoo?
    kehkehkeh..

    laki ko bagus la..gred A…byk tul membantu ko..”)

  3. izan, uish..ko igt senang nak kuarkan satu lagi manusia kat bumi ni… uhuhuhu…takpelah… its worth it after all!!😉

  4. adoi jgn la rafael nadal..
    aku da cop tu k…pasal dengn harapan anak jadi bintang sukan la nnt..hehe
    rafael/rafaellita
    gedik gile beby pun tadak g dah nak cop cop plak..

  5. ayu, muahahaha…. abisla aku curik nama anak ko!! tuhla nama dah ade.. cepat2 ler buat anak.. kang org amek name anak ko kang. heheh! Neway, mine is different laa… hehehe!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s