Pening Pening Lalat

Masalah tido.

Bangun . Duduk. Pusing kiri. Pusing kanan.

Masih tak dapat tido.

Pusing kiri. Pusing kanan. Melawat toilet.

Duduk. Terlelap. Lawatan ke Toilet utk kali ke 2.

Pusing Kiri. Pusing Kanan. Duduk.

Masih Tak boleh lelap.

Lawatan Ke Toilet utk kali ke berapa ntah…

Akhirnya smpi pukul 5 masih tak boleh lelap.

Akhirnya terlelap..

Pukul 6.15 terjaga dek bunyi alarm. masih mamai. Baru kejap terlelap.

Malas nak pegi kerja. Tp, ada kerja perlu disiapkan. Hmmm…

Ku gagahi jugak.

Tp aku masih cergas walaupun penat sedikit.


note: Perempuan mengandung adalah super duper sensitive terhadap perilaku suaminya, aku tak dpt bygkan mcmmana isteri ke3 Abg Jem aka Abg Salleh Y yg sdg preggie boleh setuju suaminya utk kahwin 4. Kuat betul dia kan!!~ Klu aku… nauzubillah.. 

2 thoughts on “Pening Pening Lalat

  1. contoh ‘sensitive terhadap perilaku suami’ tu camana? mudah terasa yek? maklum la aku masih blom ada pengalaman. so tgh cr pengalaman la ni =)

  2. Izan…hahaha, mcm2. Susah nak cakap. Tp kita akan mudah terasalaa. And sgt2 sensitif. Nnt2 aku pk kan contoh yg sesuaii.. Mcm time ko tgh period jugak, waktu2 sensitif! Kan? Tp tuh kejap je, ni 9 bulanla ko sensitip n sentap…..huhuhu..🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s