Panasssnyee…

Skang ni musim panas ek? Btol ke?

 

Sbb aku rase panas melampau2… sejak seminggu lepas, aku takleh tido dek kerana kepanasan plus berpeluh melekit2. Haisshh..

 

Adakah relevan utk pasang aircond aka penghawa dingin di rumah sewa?

 

hmm… dah tentu2, laki aku tak akan approve cdgn aku ni.

 

Ke aku je yg over kepanasan sbb mengandung katakan.  Tp, seriously, tade 1 jam pon dlm 5-6 jam waktu tido aku tu, aku betol2 lelap.  Aku dh pasang 3 kipas pon aku leh rase lagi peluh mengalir2.. Aku rase cam bedsheet tuh panas, angin yg dikeluarkan dek kipas pon angin panas, smpi air pon aku rase panas…

 

Lagi kepanasan bile melihat Mr Shah boleh tido dgn nyenyaknye sambil berdengkur hebat.. Mcm riak aje nak bgtau yang dia boleh tido dgn nyenyaknya. Jeles tau…😦

 

Adakah ini NORMAL?😦 uhuk2. Oleh kerana itu, skarang sudah tumbuh rashes di bhgn leher ku, di tgn ku….. and now dlm opis yg beraircond tp sedang menahan kegatalan tahap maksimum walaupun tidak panas.

 

Adakah ini juga NORMAL?

 

Kenapa?

 

 Takpe…aku tahu ini dugaan.

 

Uhukk…uhukk… jgn nak mengade2 yer makcik! Tuh pon ko tak leh nak hadap… cube tahan sket.  Haippp…

3 thoughts on “Panasssnyee…

  1. aku da pesan siap2 kat mirko kali ni balik msia mesti panas giller. thn lepas pun kitorang balik musim panas then mirko hampir 2 nak pengsan hahahahhahahaha

  2. huhu…mirko kena buat preparation.. duk tepi heater smpi peluh2 or pegi sauna..eheheh!! giler panas skang ni!! Mesti nak carik aircond jerk nnt ..ekekeke…

  3. kat kl pun panas la…aku pun susah nak tido panas giler…
    weh aku rasa camnak teka lagi R tu apa…Rayyan kan? kan kan?
    heheheehehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s