Terbaik wokk…!!

haha.. itu Si Aril punye trademark kat af. Too bad dier dh kuar. Takpelah ade AF masuk..adelah tuh yg undi dier masok. Uhuhhu…

 

Anyway, kisah terbaik aku adelah, cite XMEN Origins: Wolverine..mmg terbaikk!! Walaupon mulenye aku diasak oleh suamiku utk memperkenankan hajatnya nak tgk cite wolverine itu. Tp, bile dh tgk..aku jadik suke gile plak. Mmg tak rugi woo itu cerita.  Bile nak kuar XMEN Origins yg lain plak. Huhu..tetibe aku jadik tak sabar plak kan. Dah tentu makan tahun kan.

Hmm… mmg terbaiklaaa bg aku. Huhuhuh… Korang2 bile lagi nak tgk? Aku pon tatau dh bape lame movie tuh kat wayang. Tp bagi aku, mmg bestla. Huhu..

 

 

P/S: Tomok menang OIAM. And Aku adalah one of the voters. Uhuhu.. walaupon hanya 2-3 vote shj.  Sbb aku rase dier mmg layak. Hahaha… aku tingat cite diorg kena baling telur mase zaman newboyz buat comeback…tetibe aku rase mmg patut dier buktikan that he can do it and i think he deserves that one million.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s