35 days to GO!!!

huh

 Lagi 35 hari… uhuhuh.. takot ade, excited pon ade.

Anyway, i’ve been doing  researches about giving birth and all. Too much research are actually making you even worry of what is going to happen. Now, aku berasa amatlah takot, especially bab2 kena gunting, jahit and all. Uh gerunnya.. takot I’m not kuat enuff to do the teran2 job. Haisshh… tuhla padan muke sendiri!! Korang, jgn buat research over2 mcm aku ok.  Ni dok macam2 pk. Even gynae yg aku jumpe pon ckp, awak ni buat research byk sgt ni. Jgn pk over2 sgt. Nnt when the time comes, you’ll get the experience. Huhuhu…

I’m now, so damn sleepy actually. Haiyoh… pening pening. Sambil buat2 coding leh terlelap jap. Aku takot aku save2 tros masok live system. Matilaa…  Kadang2 time ngantok ni, aku takot gak ter’reply’ personal mail ke boss ke or user ke. Yer aa.. tgh karang2 mail tetibe termengantok kan.. pastuh teros send. Tgk2 aku forward personal mail reply kat bos. Haa..kan ke naya. Adehai…  Tp its never happen laa

Anyway, my mum at Melaka now. Yeay, she is here to attend cousin’s wedding tommorrow. Leh celebrate sekali Mother’s Day. Yeay yeay!!! Later find sumthing for pressie lah, at Jusco now ade discount voucher…🙂 satu booklet lagi. Mcm2 ada…  Ni nak compete ngan abg Mydin laa ni… uhuhuhu..

4 thoughts on “35 days to GO!!!

  1. tuhla..ko yg tak pregnant pon takot kan! apetah lagi aku nieh… asyik dok pk jerk ni… adehaiii…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s