I.M N.O.T f.i.t T.O W.O.R.K

Hari ni.. bangun2 pagi..

Rase tak larat sgt… tulang2 pelvis ni rase sengal n lenguh je… Pinggang sakit, perut rase semacam… baby gerak rase sengal2 jer organ2 kat dalam perut ni..

Nak bangun dr katil pon tak larat..

Tp aku gagahi jugak ke  opis kerana smlm ade plak user email ade report finance balance tak tally..

Haishhh..

Diorg ni mcm2… time2 kronik ni ade2 jeeee…

Tak larattttt… aku rase I’m not fit to work anymore..

Dalam kepala, hanya pikir nak me’rest’kan diri…

Puan Bos… ari ni aku half day jer la yerrr!! Tmrw shut down.. so kire takyah dtg jerlaaa k, Puan Boss??? Klu aku dtg pon, I dont think aku leh focus on work….

Anyway, wish me luck!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s