Diam

Dah lame aku mendiamkan diri,

Bukan ape, aku kini menjadi penyeri,

Peyeri di rumah sendiri,

Penyeri Rayyan yang semakin menggelikan hati,

Dan Suri di hati Mr Suami..

Ewah.. ber’poem’ plak! Aku tak bekerja buat sementara waktu… Company tempat aku kerja buat mass retrenchment. Tak sangka lepas abis pantang teros tak yah keja. Time tuh terkejut jugak tp lagi byk rasa happy, sbb ada masa nak bersama2 Rayyan. And Now dah 4 bulan++ tak keje (2 mos on confinement, 2 mos menjadik penganggur) rase mcm boring gilerr!!Sigh. Sib baik pengarang hati jantung mummy sorang tuh ade. Walau mcm2 karenah dia yg dah semakin pandai mengengek… with his smile, happy faces and his being cranky, bila dia bangun dari tido, his happy faces, his smile..makes my day full and contented.

Anyhoo.. now tgh mencari2 kerja yg sesuai dgn jiwa!! Klu ade kerja bagus and good pays, sila silalah roger hamba yer!!

Rayyan at 4mos old, now daah pandai nak rolling over, merengek bila misi tak berjaya. Huhu…

Rayyan wif nenekRayyan(4 mos) Wif Nenek

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s