Omak eh yg craziness!!

ada apa bangg??

hehe..jgn salah sangka yer! bukannye aku meroyan nak baby girl smpikan anak aku yg teruna lagi perkasa di pakaikan hijab! huhu.. actually, satu hari org tanye ni ikot muka sape, ikot muke maknye or bapaknye, then aku terpikir satu idea.. lets pakaikan baby ku yg gagah perkasa ini tudung, so itulah terjadi…. haha! ikot muke sape ni? hmm..ikot muke rayyan la kan!!! tapi comel sungguh sbb rayyan sungguh tak kisah diperlakukan ape2 pon kat dia… hehehehe.. sporting anak gue ni!! tapi omaknye ngan apaknye jer la dier sporting..ngan org lainnn sorryyyy!! ;p

Haji haji haji mustapa....

ekekeke.. sian! anak sendiri kena buli! nasib ekau dpt omak ni!! ;p

6 thoughts on “Omak eh yg craziness!!

  1. huhu..ko jgn ilot, nnt jadi extravaganza vogue anak aku yer nyahhh…. ilot, bape lame ko nak private kan blog ko ? ke private forever???

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s