Biskut Dan Milo

Huhu.. ada apa dgn entry di atas??

Takde pape sebenarnya,pagi ni malas nak makan roti, malas nak masak. jadiknya buat air milo and di tambah pula biskut kering, cicah2 pon sodap. And this menjadik feveret sampingan aku sejak berpantang ari tuh.

Anyway, malam tadi dan malam2 yg sebelomnya, my little one susah btol nak tido. Dah bagi 7oz susu, then golek2 atas katil, still tamau tido. Then after sejam kot or nearly sejam, dia menangis.. menangis… merengek2.. rupenye nak susu lagi. Then, I offered him another 4oz susu, punye excited nampak botol susu.. then baru leh tido. Kenapa ek??? Adakah kurang makan? Kurang kenyang?

Hmmmm…. anyway, aku dah successfully bagi Rayyan bubur + ikan + sayur (blended).. Alhamdulillah, he likes it so much! Apa jer dia tak suka kan.. sumer pon dia nak mamam… ;p

3 thoughts on “Biskut Dan Milo

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s