Tentang Senorita Violet

Hi readers,

Selamat Datang to Senorita Violet’s blog. Anyway, blog ni hanya coretan2 peribadi aku yang aku boleh say it loud. Betoll!! Mcm daily journal or diary. Aku suka menulis, tp kadang2 aku malas nak memulakan langkah utk menulis. Aku suka meluahkan perasaan melalui perkataan dan tulisan. Aku rase dgn cara ini aku lebih release. Aku bukan org yg konfiden utk say it loud dgn bersemuka. Dgn erti kata, aku ni PENAKUT. Yeke? Hmm..takut dgn perasaan sendiri. Huhu. Sungguh lemah hamba Allah ini.  Aku akui aku hanya manusia yang lemah di sisi Allah.

Dari kecik aku suka menulis. SPM aku BM A1 tau. Uhuk. Ayat berlagak. Ekekek..tadelaa..aku mmg suka menulis. Tp penulisan aku more to informal and personal. Aku bukan org yg serius dan tak suka serius2 sgt. Aku lebih suka keadaan yg meriah, gelak2, lawak2…dan aku paling benci klu gadoh2 ni. Dah besar…so sendiri mau ingat. Aku suka jadi matang. Tp kadang2 aku sendiri tak berpikiran matang. Hikss.. Tak sedar dah tua.  Tp aku ni suke pk mende yg simple dan tak memening kepala otak. Simple is Rock you know.

6 thoughts on “Tentang Senorita Violet

  1. hi mummy to be…salam perkenalan…suke baca blog2 pasal mummy to be…hehe walaupon saya lum kawen…heheh =)

  2. hi rieha, welcome2… mmg besh nak jadik mummy, nnt you oso akan go through this experience…skang ni timba ilmu dalam2 yerk… 🙂 anyway, salam perkenalan too….

  3. hehe tu la skang nih asik layan anak kakak ajer..anak sendrik lum lagi…adui buifren ajak kawen thn depan…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s